Super Sintmaarten

maandag 11 november 18:15 uur  – Super Sint Maarten
Sint Maarten deelde lang geleden zijn mantel met een bedelaar. Met Super Sint Maarten viert Amsterdam Oost daarom het feest van samen delen.

Op maandag 11 november vertrekken er op twee plekken in de buurt bontgekleurde groepen buurtbewoners de buurt in om zo de straten te verlichten en dit feest vooral met elkaar te delen.

Om 18.30 vertrekt er een stoet vanaf de Dapperschool door de Dapperbuurt richting de Javastraat. Deelnemers zijn vanaf 18.15 welkom om te verzamelen op het schoolplein van de Dapperschool.

Meer op supersintmaarten.nl

Er worden nog vrijwilligers gezocht voor de volgende taken:Helpen bij het vrijwilligersdiner: Mensen moeten om 18.00u bij thuskomme, batjanstraat 1 zijn, dan krijgen ze daar uitleg over hoe het uitserveren werkt en de spoelkeuken.
Ze kunnen dan in principe mee in de optocht en daarna rond 20.00u meteen naar thuskomme lopen om te helpen met serveren, afwas, en servies van de tafel naar de keuken brengen. Ik verwacht dat deze mensen rond 22.00u uiterlijk klaar zijn. We hebben minimaal 2 mensen nodig en maximaal 6. 
Veiligheidsmedewerkers: Zij  helpen de professionele verkeersregelaars met kruispunten blokkeren, houden een oogje in het zeil voor andere gevaarlijke situaties, spelen die eventueel door aan de professionals en zorgen dat tijdens het vuurspektakel iedereen op een veilig plek staat. Helpen na het vuurspektakel met uitdelen van mandarijnen en chocomelk.Na de optocht helpen jullie met het schoonmaken van de locatie waar de bands en veiligheidsmedewerkers hebben verzameld. Ik verwacht dat jullie rond 21.30 klaar zijn. 
Ken je iemand die dit leuk lijkt of heb je zelf zin en tijd om mee te helpen, meld je dan bij :  bij stichtingaccu@gmail.com  of pretvormer@gmail.com