Collectebonnen – Binnenwaai

Met ingang van heden is er de mogelijkheid collectebonnen te bestellen. Dat betekent dat u niet meer afhankelijk bent van of u kleingeld of papiergeld in huis hebt. En doordat dit op uw bankafschrift staat kunt u het bedrag bij giften aftrekken van de belasting (na aftrek van de drempel). De Binnenwaai heeft een ANBI status, dat is voor geheel PKA hetzelfde RSIN nummer; 818517669.

De bonnen zijn verkrijgbaar in stroken van 20 stuks (zelf even losknippen) van 1 euro, 2 euro of 5 euro. U doet de bonnen in de gewenste hoeveelheid bij de collecte in het mandje.
U bestelt de bonnen door geld over te maken naar de Binnenwaai NL 30 INGB 0004 7001 00 en tegelijk een mail te sturen naar Fedde Jonker; feddejonker58@gmail.com met uw adres en uw bestelling. U kunt dus alleen per 20 bestellen; een of meer stroken van 1 euro a € 20,- per strook  van 2 euro € 40,- en verrassend per strook 5 euro bonnen € 100,-. Maw we berekenen u helemaal geen kosten voor deze service! We bezorgen dan ook nog zsm uw bonnen of overhandigen ze in de kerk. U kunt vragen om een kwitantie voor uw administratie. 
Heeft u nog vragen, stel ze dan gerust per mail. Uiteraard hopen we op nog meer vrijgevigheid als de overheid een beetje meebetaalt ?

Penningmeester De Binnenwaai,

Fedde Jonker